Tegninger

Tekniske tegninger og modellering
i både 2D og 3D

Tegninger

Vi har ekspertisen og mange års erfaring med tegning af bygninger og alle øvrige tegneydelser. Hvad enten du skal have optegnet, konstrueret eller modelleret en opgave, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder alle former for tekniske tegninger, 3D- og 2D-modellering, -optegning, rapid prototyping, -reverse engineering og visualisering.
Ved at arbejde i 3D CAD har vi muligheden for at arbejde med et emne i alle tre dimensioner på én gang. I praksis betyder det, at system, komponent eller procesanlæg bliver designet direkte på skærmen.

  • 2D er den gængse måde at tegne på – tegning med computerens hjælp – hvor 3D giver langt større muligheder for præcist og hurtigt design.I forhold til 2D-tegning sparer 3D CAD både tid og penge, for når parten (emnet) eller samlingen (assembley) er lavet, kan der arbejdes videre med en masse andre ting, uden at det hele skal tegnes forfra.

Vores primære fokus inden for tegningskonstruktion ligger på følgende områder:
– Arkitekturtegninger (2D og 3D)
– 3D-visualisering og –modellering
– BIM-modellering
– MEP-design
– Stålstrukturer og produktionstegninger
– Platform
– P&ID og PFD
– Designudvikling baseret på råskitser
– 2D-optegning
– 3D-space management
– 3D-facility design
– Design-specs og tegningslister

Platforme
CPS Engineering har stor erfaring i at arbejde på alle platforme og programmer baseret på dine ønsker. Vi arbejder typisk i Solid Works, AutoCad, REVIT, Inventor, m.fl., men vi har lang erfaring i at arbejde på så godt som alle platforme. Så kontakt os endelig, selv om du ikke ser ’dit’ program på listen herunder.

Læs også mere om visualisering.