Rådgivning

Ekspertbistand,
bl.a. i form af projektledelse, konstruktionsledelse og sikkerhedskoordination

Rådgivning

KONSULTATION

Hos CPS Engineering kan du få hjælp til en lang række konkrete opgaver inden for bl.a. pharma-, proces- og byggeindustrien, herunder ingeniørarbejde, konstruktions- og tegneydelser. Vi hjælper også gerne med teknisk rådgivning, hjælp til CE-mærkning og projekt- og konstruktionsledelse, der kan drive både projekter og konstruktioner i den rigtige retning.

Hos os finder du udelukkende erfarne medarbejdere, der har mange års erfaring inden for deres felt. Du kan derfor være sikker på, at kvaliteten af den udførte rådgivning, hvad enten den består af risikovurderinger, projektledelse, konstruktionsledelse, tekniske vurderinger, procesevalueringer og/eller hjælp til CE-mærkning, er helt i top. Giv lyd, hvis du ar brug for eksperthjælp til et givent projekt – vi ser frem til at høre fra dig.

konsultation

KONSTRUKTIONSLEDELSE OG SIKKERHEDSKOORDINATION

Selv om konstruktions-, projektledelse og sikkerhedskoordination ofte er roller, der ligger i den enkelte virksomhed, kan virksomhederne komme ud for at mangle ressourcer eller kompetencer til at føre rollerne ud i livet. Derfor kan det være en fordel at indhente ressourcer udefra, og det er her, CPS Engineering kommer ind i billedet.

Vi dækker de huller, der måtte være i den specialiserede ingeniørviden i et konkret projekt hos virksomheden, eller når virksomheden har behov for en ekstra ressource – også i en længere periode. Og er der behov for en projektleder, f.eks. on-site ledelse af projekter enten for et helt projekt eller for dele af det, kan vi også hjælpe til med det. Vi har et agilt og fleksibelt produktkatalog inden for bl.a. sikkerhedskoordinering, projektledelse, konstruktionsledelse og miljø- og arbejdsmiljøledelse, og vi har mulighed for at sætte ind på alle niveauer.

Vi arbejder altid meget tæt sammen med vores kunder, og derfor ender vi ofte med at blive ’en del af holdet’. Det giver et godt samarbejde og skaber unikke resultater – naturligvis med overholdte tidsfrister!

Dokumentation, CE-mærkning, mv.

CE-mærkning, udarbejdelse af patenter og øvrig IPR-dokumentation, risikovurderinger og andre typer af teknisk rådgivning kræver oftest meget specialiseret viden, som ikke altid forefindes i virksomheden. Hos CPS Engineering finder du den specialviden, du skal bruge, og vi kan hjælpe med både stort og småt.

Nogle af vores kernekompetencer på dokumentationsområdet omfatter

  • CE-mærkning
  • Brugervejledninger og manualer
  • Risikovurderinger
  • Tekniske vurderinger
  • Teknisk bistand ved retssager og søgsmål /tekniske ekspertudtalelser ved klagesager
  • Procesevalueringer
  • Vurderinger af maskiner og anlæg

Se også vores referencer